THE BURGER TIME

THE BURGER TIME Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 484 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Burger Time. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 6:49 Meer dan een uur moeten wachten op het eten. Vervolgens slappe, lauwe patat, warme cola en de burger was nog oké. Duur menu als je de helft weg kunt gooien..
18 sep 2022 om 8:54 Burger was te doen, maar wrap, gatver.. wat vies.. helemaal doorweekt, nat.. kip ook. Dit dus nooit meeeeeer voor mij. Bah!!
17 sep 2022 om 11:40 Zolas altijd !
9 sep 2022 om 12:10 Geweldig lekkere hotwings en hamburgers! Altijd warm en op tijd. Perfect!!!
6 sep 2022 om 10:02 Lekker eten en altijd goed warm (ik woon best ver weg) Erg tevreden en nooit wat te klagen. Top service!!!
5 sep 2022 om 2:31 Hele goeie vriendelijke medewerkers
2 sep 2022 om 23:00 Lekker zoals altijd !!!
29 aug 2022 om 9:27 Eten vond ik wat matig, vlees hamburger niet echt lekker. Bezorger kwam niet heel vriendelijk over. Blikje Coca-cola Vanille (2 euro) ontbrak terwijl ik hier wel voor had betaald. Al met al niet slecht, maar ook zeker niet geweldig.
25 aug 2022 om 4:17 Snelle levering en een Vrolijke en vriendelijke bezorger!
21 aug 2022 om 19:15 Was redelijk alleen de patatje waren iets te lang gebakken beetje te bruin
15 aug 2022 om 10:08 Burger smaakte gewoon naar plastic..leek haastig te zijn gemaakt. vond het niet te eten weer.
14 aug 2022 om 9:24 Behoorlijk slechte zaak. Eten kwam pas na 2,5 uur. Als je belt waar het eten blijft wordt in 1x de telefoon ero gegooid. Dit was de eerste maar tevens de laatste keer dat we hier eten hebben besteld.