THE BURGER TIME

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 667 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Burger Time. Meer weten? Ontdek meer

14 jan 2024 om 20:49 1,5 uur moeten wachten op het eten, was koud toen het bezorgd werd. Het was een uur later dan de afgesproken tijd, bel dan even…
13 jan 2024 om 2:28 As usual just perfect thanks for keeping the standards even though i ordered shortly before kitchen closes.
7 jan 2024 om 16:11 Te laat bezorgd en koud
4 jan 2024 om 2:45 Goed eten, bezorgd binnen de afgesproken tijd, vriendelijke bezorgster
1 jan 2024 om 20:50 Het eten besteld, na anderhalf uur opgebeld waar het bleef, het was erg druk maar bijna klaar werd mij verteld. Heb ik begrip voor, maar uiteindelijk 2 uur en een kwartier moeten wachten. Gaat mij echt te ver! Patat was koud en de burgers ook bijna
30 dec 2023 om 21:11 Goede burger, snel bezorgd.
14 dec 2023 om 1:05 Heerlijk gegeten en hele snelle bezorging!!
12 dec 2023 om 23:15 the churros were severely burnt
28 nov 2023 om 6:54 1 keer en nooit weer , bijna 3 uur op eten moeten wachten en toen het er was was het bijna koud. Als se nu even hadden gebeld dat het langer zou duren dan kun je ee nog begrip voor hebben maar wij moesten zelf bellen waar het bleef na 2 uur.
24 nov 2023 om 1:21 Eten was te koud, ik krijg telkens betaalde producten NIET mee en de bezorging is slecht.misschien oplichterij?
13 nov 2023 om 7:38 Snel bezorgd, eten was goed alleen de patat lag nog in een bak met zout.
30 okt 2023 om 3:51 kapsalon was goed, schotel zat geen salade bij en het broodje was vervangen door een meer droge pannenkoek die al uit elkaar viel. bonerbox viel ook tegen